Известие

Collapse
No announcement yet.

Свещи заТС

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Свещи заТС

Ха здавейте колеги и колежки!Използвах бутончето "търси"но не намерих конкретен отговор на моя въпрос.На моята колица 146/1.4ТС какви свещи мога да сложа.Предлагат ми BOSCH за около 60-70лв NJKplatinum за 130-140 и от Динекспрес 350....за комплект 8бр.Споделете опита си!
    Благодря предварително!
    146 1.4T.S. 98 бивша

Свещи за ТС,16V

Чети тука :
    http://www.clubalfaromeo.com/forum/view ... ight=denso

p.s.
    Колега да не забива муцуна и да са ти казали да сменяш свещите? НИщо не каза укроти ли дизеловия звяр
    97' Alfa Romeo 146 1.6 TS

.....и тогава Ботев слязъл от Балкана със "Шмайзер" в ръка....

Comment

Звяра се укроти сега мърка като коте Относно забиването , има го докато е студена но не са ми казали да сменям свещи пък и аз я карам кротко.Мисля че е редно да се сменят(мое мнение)не че ми се дават пари.Другото което ме интересува е как се развиват свещи след 100000км и има ли опасност някоя да се скъса?
      146 1.4T.S. 98 бивша

Comment

Първоначално публикувано от бай Илия
        Звяра се укроти сега мърка като коте Относно забиването , има го докато е студена но не са ми казали да сменям свещи пък и аз я карам кротко.Мисля че е редно да се сменят(мое мнение)не че ми се дават пари.Другото което ме интересува е как се развиват свещи след 100000км и има ли опасност някоя да се скъса?
        Попринцип има но ако си внимателен няма как.Аз лично съ виждал бат Бобо как развива оригинални свещи на една кола която беше поне на 140 000
        Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
        Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
        Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Working...
        X